Massa Carrara ferie Toscana | Book din ferie her

Massa Carrara

Provinsen med de mondæne badestrande

Provinsen Massa Carrara dens mange seværdigheder er et oplagt mål på en kør selv ferie til i Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provisen

Mange udenlandske turister overser Toscana nordligste region Massa Carrara. Det er ærgeligt, da de har fantastiske villaer og feriehuse i Italien Den ligger omkranset af det blå middelhav og smukke strande mod vest, og mod øst af bjergkæden de Apuanske alper. Området er især kendt for den hvide Carrara-marmor som allerede de gamle romere i Antikken anvendte til at fremstille skulpturer – og billedehuggeren Michelangelo brugte også marmor herfra til bl.a. sin berømt statue David i årene1501-1504. 

Toscana Vacanze har derfor også en række ferieboliger i denne provins. Boliger der er oplagte for en kør selv ferie til Italien

Ferieboliger i Massa Carrara regionen

Destinationer og oplevelser i Massa Carrara regionen

La Bella Figura

Området med Badebyerne og strandene kaldes for Versilia, og det er her, de italienske turister nyder at slappe af – og nok så væsentligt dyrker kunsten i at vise sig frem. Så hvis man gerne vil nyde synet af flotte strandløver i små stramme speedoer og smukke, elegante kvinder i diminutive bikinier , der promenerer på stranden og viser ”la bella Figura” frem– så er badebyerne i Massa Carrara et oplagt sted at tage hen.

Men pas på pengene. Ikke på grund af faren for lommetyve – men simpelthen fordi priserne i cafeer og restauranter er tårnhøje både efter dansk standard og i forhold til det øvrige Toscana.  

I det hele taget oser disse byer af penge og velstand med store villaer, flotte hoteller, kæmpestore luksuriøse lystbåde og dyre biler.  Her er også rig mulighed for at shoppe mærkevarer inden for sko, tasker og tøj i eksklusive butikker.

Især byen Forte dei Marmi tiltrækker velhavende turister fra hele verden – og nogle af de rigeste italienske familier har deres sommerhuse eller villaer i byen.  

De øvrige badebyer i området er Pietrasanta, Camaiore og Viareggeio.

Du kan læse mere om strandende på Versilia på disse her

Marmorbuddet i Carrara

Den største attraktion i området er et besøg ve marmorbrudene i Carrera. Der er et stykke vej derop ad snoede små bjergveje og smalle mørke (ensrettede) tuneller. Men tro mig, det er umagen værd. Det er fascinerende at se, hvordan de tonstunge store marmorblokke bliver skåret ud og efterfølgende kørt ned ad bjerget på ladet af store lastbiler.

Hvis du holder af vandreture eller cykelture på mountainbike i smukke naturområder, så er der masser af muligheder for at prøve det i Massa Carrera. Hvis du er ønsker at vide mere om mulighederne kan du kontakte firmaet That’s Tuscany på dette link: https://www.thatstuscany.com/enjoy/nature-outdoor/

Via Francigena
I Middelalderen blev der anlagt en næsten 2.000 kn lang ”vej” eller snarere vandrerute fra Cantebury i England til Peterskirken i Rom. Den blev brugt af munke og andre på pilgrimsrejse til hjertet af den katolske kirke i Rom. Læs mere om vejen via dette link: https://www.viefrancigene.org/en/

Via Francigena løber også gennem Massa Carrara – og kan bl.a. ses i býerne Pietrasantra og Camiore.

Du kan naturligvis vælge bare at kigge på vejen, eller selv vandre et stykke ad den på egen hånd. Men der er også en række firmaer, der arrangerer længere vandreture over flere dage på den historiske vej. Læs mere om mulighederne via disse link:

Udvalget af ferieboliger
Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster. Og når jeg er ude og besøge mulige nye potentielle boliger, så spørger jeg altid mig selv: "ville jeg selv have lyst til at holde ferie her - eller endnu vigtigere; ville jeg foreslå stedet til vores venner eller børn som feriebolig" 

Det er ud fra de kriterier alle de vingårde, der er vist på denne side, er valgt.

Praktiske oplysninger.
Du kan finde praktiske oplysninger om Italien via disse link

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Tilbage til forsiden