Massa Carrara ferie Toscana | Book din ferie her

 

 

Provinsen med de mondæne badestrande

Provinsen Massa Carrara dens mange seværdigheder er et oplagt mål på en kør selv ferie til i Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provisen

 

Mange udenlandske turister overser Toscana nordligste region Massa Carrara. Det er ærgeligt, da de har fantastiske villaer og feriehuse i Italien Den ligger omkranset af det blå middelhav og smukke strande mod vest, og mod øst af bjergkæden de Apuanske alper. Området er især kendt for den hvide Carrara-marmor som allerede de gamle romere i Antikken anvendte til at fremstille skulpturer – og billedehuggeren Michelangelo brugte også marmor herfra til bl.a. sin berømt statue David i årene1501-1504. 

Toscana Vacanze har derfor også en række ferieboliger i denne provins. Boliger der er oplagte for en kør selv ferie til Italien

 

 

 

DESTINATIONER OG OPLEVELSER I MASSA CARRARA

 

Versilia

Versilia

La Bella Figura

Området med Badebyerne og strandene kaldes for Versilia, og det er her, de italienske turister nyder at slappe af – og nok så væsentligt dyrker kunsten i at vise sig frem. Så hvis man gerne vil nyde synet af flotte strandløver i små stramme speedoer og smukke, elegante kvinder i diminutive bikinier , der promenerer på stranden og viser ”la bella Figura” frem– så er badebyerne i Massa Carrara et oplagt sted at tage hen.

Forretning i Massa Carrara

De unge, smukke og rige

Men pas på pengene. Ikke på grund af faren for lommetyve – men simpelthen fordi priserne i cafeer og restauranter er tårnhøje både efter dansk standard og i forhold til det øvrige Toscana.  

I det hele taget oser disse byer af penge og velstand med store villaer, flotte hoteller, kæmpestore luksuriøse lystbåde og dyre biler.  Her er også rig mulighed for at shoppe mærkevarer inden for sko, tasker og tøj i eksklusive butikker.

Især byen Forte dei Marmi tiltrækker velhavende turister fra hele verden – og nogle af de rigeste italienske familier har deres sommerhuse eller villaer i byen.  

De øvrige badebyer i området er Pietrasanta, Camaiore og Viareggeio.

Du kan læse mere om strandende på Versilia på disse her

Carrara

Marmor fra Carrara

Marmorbuddet i Carrara

Den største attraktion i området er et besøg ve marmorbrudene i Carrera. Der er et stykke vej derop ad snoede små bjergveje og smalle mørke (ensrettede) tuneller. Men tro mig, det er umagen værd. Det er fascinerende at se, hvordan de tonstunge store marmorblokke bliver skåret ud og efterfølgende kørt ned ad bjerget på ladet af store lastbiler.

Via Francigena

Via Francigena

 

Via Francigena
I Middelalderen blev der anlagt en næsten 2.000 kn lang ”vej” eller snarere vandrerute fra Cantebury i England til Peterskirken i Rom. Den blev brugt af munke og andre på pilgrimsrejse til hjertet af den katolske kirke i Rom. Læs mere om vejen via dette link: https://www.viefrancigene.org/en/

Via Francigena løber også gennem Massa Carrara – og kan bl.a. ses i býerne Pietrasantra og Camiore.

Du kan naturligvis vælge bare at kigge på vejen, eller selv vandre et stykke ad den på egen hånd. Men der er også en række firmaer, der arrangerer længere vandreture over flere dage på den historiske vej. Læs mere om mulighederne via disse link:

Cinque terre

Cinque terre

 

Besøg de 5 fantastiske små byer, der ligger ud til kysten lige nord for Massa Carrara.

Hvis det er muligt, så aflæg et besøg lidt uden for højsæsonen. Midt på sommeren er der virkeligt mange mennesker i byerne - så mange, at det faktisk kan gå hen og blive en negativ oplevelse.

Pietrasanta

Pietrasanta

 

Besøg Pietrasanta, der allerede i middelalderen havde opbygget et ry, som byen med de dygtigste håndværkere til ats bearbejde marmor.  Byen fik faktisk tilnavnet "Lille Athen" af samme årsag . Det fik mange kunsterere bl.a. Michelangelo til også af aflægge byen et besøg for at lære af håndværkerne.

Byen er også idag en magnet for mange internantionale kunstnere - hvilket tydeligt ses i bybilledet.

 

 

 

 

 

HVOR LIGGER MASSA CARRARA?

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL MASSA CARRARA?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Massa Carrara. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

 

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Ingen lufthavn i Lucca
Der er ingen lufthavn i Lucca. Man kan i stedet flyve til lufthavnene i Pisa eller Firenze

Læs mere om fly til Toscana

 

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.