Montemerano Toscana ferie | book din feriebolig her

Montemerano

Autentisk lille landsby i Maremma

Byen er et oplagt mål for en kør selv ferie til Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provinsen

Montemerano er en meget lille  (indbyggertallet var i 201  587 – og det har nok ikke forandret sig alverden siden da)  og meget charmerende  landsby i Maremma fra det 1400-tallet. Man ved ikke meget om Montemerano før det 12. århundrede. Men indbyggeren i byen har deres egne ideer om dens oprindelse. De hævder, at bakketopbyen engang var en militærlejr for den romerske general Gaius Marius. Nanvet Montemerano, siger de, er en sammensmeltning af Monte di Mario (Mario's Hill). Uanset dens historie, byens maleriske gader og nænsomt restaurarede og bevarede gamle bygninger gør det til en af ​​Maremmas mest fortryllende byer.

Der er IKKE en række af monumenter i byen, man skal se.  Og det er netop det, der er fascinerende.

Skønheden ved Montemerano ligger i de brostensbelagte gader og smalle gyder, de små gårde, og labyrinten mellem Piazza della Chiesa og Piazza Canzanelli. Nyd sandstenshusene med vedbensbuskene, terrakotta fliser og smaragdgrønne skodder. Ejerne af disse huse sidder i deres gårdhave og snakker med de naboer, de har kendt i livet.

Den slags oplevelse er godt for sjælen for stressede turister fra det nordlige Europa, hvor er altid er så meget vi skal nå inden deadline!

Hvor ligger Montemerano?

Hvordan kommer jeg til Montemerano?

Der er mange måder at komme til provinsen Grosseto. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

Ingen lufthavn i Grosseto
Der er ingen internationale lufthavne i Grosseto. Man kan i stedet flyve til lufthavnene i Pisa eller Firenze.

Det er også muligt at flyve til Rom, da Maremma ligger så sydligt, at der kun er ca. 160 km hertil.

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

Personlig service
Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom  Agriturismo, private villaer med egen pool, Luksus boliger, vingårde osv.

På forsiden kan du finde en samlet oversigt over de forskellige typer. Klik her for at komme til forsiden

Retur til forsiden af Grosseto. Klik her.