Migliarino Naturpark, Toscana | Book din ferie her

 

 

Fascinerende naturparker tæt på Pisa

Naturparkerne og dere mange seværdigheder er oplagte mål på en kør selv ferie til i Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provisen

 

Klitter, de grønneste fyrreskove, store sumpe, frodige skove og vilde middelhavs-krat: Migliarino, San Rossore og Massaciuccoli National Park er en mosaik af adskillige forskellige miljøer.

Det beskyttede område strækker sig langs kystområdet i provinserne Pisa og Lucca og omfatter kommunerne Pisa, Viareggio, San Giuliano Terme, Vecchiano, Massarosa og Livorno.

Parken er opdelt i flere områder: Macchia Lucchese, Lago di Massaciuccoli og de lavvandede områder, der omkranser den – og som opleves bedst fr en båd. lakustrinske lande omkring den, der også kan findes med båd,San Rossore, Tombolo og Migliarino skovene og flodudløbene i Arno og Serchio. Parken inkluderer også Secche della Meloria, et lille bitte klipperev, der ligger mellem Livorno og øen Gorgona.

Tre tusind hektar er dækket af sump og fugtige områder, med en unik vegetation, mens en tredjedel af parkens overflade er dækket af skov

Der er et rigt dyreliv i parken både i sumpområderne med mange fugle arter såsom hvide ibis og hejrer, og i skoven, hvor man ofte kan møde vildsvin og dådyr.

Parkens flora inkluderer nogle virkelig sjældne planter, såsom den kødædende drosera og den græske periploca, en sjælden vinstok, samt sump orkidéen.

Centralt i parken ligger San Sossore-ejendommen. I det 16 århundrede valgte den alle steds nærværende Medici familie området som et jagtreservat. De følgende århundreder havde parken forskellige ejere, men i 1950 overgik den til den italienske stat og godset blev til bolig for den siddende præsident. I dag er den ejet af regionen Toscana.

Parkener åben for publikum

 

 

 

HVOR LIGGER PARCO NATURAL MIGLIARINO  SAN ROSSORE MASSACIUCCOLI?

 

 

 

 

LÆSE MERE OM...

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL NATURPARKEN I PISA?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Pisa. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Lufthavn i Pisa
Der er en lufthavn i Pisa. Men man kan også flyve til lufthavnen i Firenze

Læs mere om fly til Toscana

 

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

Retur til forsiden af Pisa