Pomarance Toscana Ferie| Book din ferie her - Ferie i Italien
Pomarance i Pisa i Toscana i Italien

POMERANCE

En 1000 år gammel landsby i Toscana

landsbyen Pomarance er et oplagt mål på en kør selv ferie til i Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provisen

 

Pomarance er en lille landsby, der ligger i bakkerne i den smukke dal  Val di Cecina. Den ligger ca 60 km syd for Pisa og 60 km vest for Siena

I det historiske centrum af byen kan besøgende beundre tre porte, piazza di San Dalmazio og Mugnaini-Ricci-huset fra det 12. århundrede. San Giovanni Battista-kirken er hjemsted for værker fra det 16. og 17. århundrede af maleren og arkitekten Cristoforo Roncalli, kendt som Il Pomarancio. På rådhusfacaden, der dateres til det 14. århundrede, er der et antal smukke våbenskjolde fra 1500- og 1600-tallet.

Efter at have gået langs de romantiske gader i Pomarance, er det tid til at tage af sted for at opdage de andre landsbyer i Val di Cecina

Rocca Sillana

Fæstning

Lidt uden for Pomarance ligger den lille landsby San Dalmazio. Oven for denne landsby på en 530 m høj bakketop ligger fæstningen Rocca Sillana, der er opført i perioden 1200-1400. Derfra kan man beundre hele Pavone-dalen og det geotermiske område samt den nærliggende Berignone-skov. En tur derefter gennem de smalle gader i landsbyen anbefales absolut!

 

Fra San Dalmazio kan man fortsætte til en andre små landsbyer såsom  Libbiano, Montecerboli, Montegemoli (hvor de laver noget specielt brød) og Micciano.

Landsbyen Larderello har vigtige geotermiske og industrielle anlæg i Valle del Diavolo. Det er her gejsere udnyttes. Enhver, der er interesseret i geotermisk energi, kan besøge Geothermics Museum i Larderello, der viser menneskets brug af denne ressource

 

 

 

HVOR LIGGER POMERANCE?

 

 

 

 

LÆSE MERE OM...

 

  

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL POMERANCE?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Pisa. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Lufthavn i Pisa
Der er en lufthavn i Pisa. Men man kan også flyve til lufthavnen i Firenze

Læs mere om fly til Toscana

 

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Retur til forsiden af Pisa