Oplev Pienza. Book din ferie her

Oplev Pienza

Den ideelle by

Pave Pius II satte sig for at bygge ”den ideelle by”, og Pienza er resultatet. Her vil du kunne opleve imponerende arkitektoniske perler, som har sat byen på UNESCOs verdensarvsliste. Du vil have mulighed for at slentre igennem romantiske gader med navne som Via dell'Amore (Kærlighedsgaden) og Via del Bacio (Kyssegaden). Dertil kommer, at du vil kunne nyde udsigten ud over Val d'Orcia, som er indbegrebet af toscansk naturidyl.

Tag et kig på de mange feriehuse nær Pienza

Se alle ferieboliger i nærheden af Pienza

Du kan finde masser af skønne ferieboliger nær Pienza her på siden
Hos Toscana Vacanze kan du leje mange smukke feriehuse nær Pienza. Du kan finde lejemål i mange forskellige størrelser og med forskellige faciliteter. Hvad end der skal til for at gøre netop jeres ferie helt perfekt, kan du således finde den rette bolig.

For at gøre det nemmere for dig at finde en lejebolig, kan du søge ud fra en lang række forskellige kriterier. På den måde får du nemt fundet den rette bolig i udvalget af feriehuse nær Pienza.

3 ting, du skal se i Pienza
Der er masser at komme efter i Pienza, og det er derfor også svært at vælge de vigtigste højdepunkter ud. Jeg har dog forsøgt alligevel, så her får du tre ting, du skal se i Pienza.

  • Cattedrale dell'Assunta
  • Val d'Orcia
  • Palazzo Piccolomini.

Pienza ligger i Val d'Orcia, som med sit bjergfulde og bakkede landskab er et af de smukkeste og mest idylliske områder i hele Toscana. At nyde en solnedgang fra Pienza med udsigt ud over Val d’Orcia er en oplevelse, du næppe vil være foruden.

Det er imidlertid ikke blot, når du vender blikket væk fra byen, at du bliver mødt af toscansk idyl. Pienza er nemlig ”den ideelle by” og er et pragteksemplar på renæssancearkitektur. Netop derfor er byen blevet tilføjet til UNESCOs verdensarvsliste.

Palazzo Piccolomini er en af de bygninger i Pienza, der har tiltrukket sig megen opmærksomhed. Bygningen blev opført som en del af Pave Pius II’s plan om at bygge idealbyen. Det samme gælder den smukke katedral i byen. Begge disse bygninger – samt flere andre smukke renæssanceperler – ligger ved Pienzas centrale torv. Torvet er hjertet i byen og skal ganske enkelt besøges, hvis du ferierer i en af de skønne ferieboliger nær Pienza.