info om provinsen Siena, Italien, Toscana| Book din ferie her

Turen går til provinsen Siena

Oplevelser, udflugter og praktisk info om Siena

Ferieboligen er fundet og bestilt - så nu skal I bare begynde at glæde jer til ferien i Toscana, Italien. Hos mange opstår der så et ønske om at vide lidt mere om Toscana og det lokale område, som ferieboligen ligger i. Både af almindelig nysgerrighed men også for at få ideer til, hvad man kan opleve i området i nærheden af ferieboligen. 

Inspireret at Politkens berømte rejsebøger: "Turen går til..." har jeg derfor samlet en række artikler om lige netop Toscana og nærområdet omkring jeres feriebolig. Derudover er der også information om følgende:

  • Det Italienske køkken
  • Forskellige aktiviteter i Toscana
  • Hvor kommer vi til og rundt i Toscana?
  • Info om Italien og Toscana
  • Praktisk info

God læsning

Information om byen Siena

Jeres feriebolig ligger i provinsen Siena. Hovedbyen er denne provins er - som navnet siger - byen Siena.

God fornøjelse

Byer og attraktioner i Siena provinsen

Her er en række forslag til små byer i provinsen, der er et besøg værd. Det er vigtigt for mig at pointere, at denne liste ikke gør krav på, at indeholde de bedste og mest interessante byer i provinsen.  De nævnte byer er eksempler på nogle af de mange byer, jeg har besøgt, og som jeg kan anbefale. Men fantastiske ved Toscana er, at her er fyldt med tusindevis af små charmerende og autentiske landsbyer, der ligger spredt ud i landskabet. Så hvad enten I besøger byerne på min liste eller nogle andre, så vil I med garanti få en god oplevelse ud af det. 

Det italienske køkken

Det italienske køkken er kendt og elsket over hele verden - af både voksne og børn. Det er også kendt for de mange, gode og friske råvarer. 

Læs her mere om do's and dont's ,når du er på restaurant og om den italienske madkultur - herunder nogle af de vigtigste råvarer. 

Familieferie, ferie med børn og teenagers

I Italien kan man finde en ferieform, der passer til næsten alle.  Her kan du læse om forskellige muligheder.

Toscana har en lang kystrækning ud til det smukke axurblå Middelhav. Her kan I finde mange fine badestrande.

Hvordan kommer vi til og rundt i Toscana?

Her er lidt inspiration til hvordan I kan komme til Italien. Mange foretrækker en kør selv ferie - men der er også andre muligheder. 

Her er også lidt info om, hvad I skal være opmærksomme på, når I kører rundt i Toscana med bil

Information om Italien og Toscana 

Praktisk info