Buonconvento i Toscana |Book din ferie hos Toscana Vacanze
Buonconvento

BUONCONVENTO

En af de smukkeste byer i Toscana

Buonconvento er en lille dejlig landsby i provinsen Siena i hjertet af Crete Senesi. Byen med ca. 3000 beboere er flere gange blevet kåret som en af de smukkeste byer i Toscana. Det skal retfærdigvis siges, at den hæder også er tilgået en lang række andre byer gennem årene. Men det ændrer ikke på, at det virkelig er en smuk lille by, der bestemt er et besøg værd.

Hjertet af det historiske centrum er Via Soccini, hvor de fleste restauranter, cafeer, kirken og rådhuset ligger. Når man går rundt ide små gader er det næsten som at blive sendt tilbage i tiden til middelalderen

Byen er omkranset af en bymur, der dateres tilbage til 1371.Muren blev i sin tid anlagt som beskyttelse, da Buonconvento, som navnet antyder, (da: det lykkelige sted) lå placeret godt til handel og håndværk. Så efter af være blevet angrebet adskillige gange, blev muren bygget med 9 vagttårne (hvoraf syv stadig står) og kun to porte med tykke trædøre med jernbeslag tyskere.

Buonconvento kan spore sin økonomiske betydning tilbage i middelalderen til placering langs med Via Francigena. Igennem årene blev det næsten et ”must” for de mange rejsende at stoppe, hvile og overnatte her, før man gik videre.

Events

Hvert forår er Buonconvento centrum for ”Nova Eroica”, et amatør cykelløb, der hovedsageligt finder sted på grusveje; der er ruter for absolut alle, inklusive familier og børn.

I tredje og fjerde uge af September finder Val d ' Arbia-festivalen sted med udstillinger, sportsbegivenheder, koncerter, markeder og udstillinger med mad og vin

Buonconvento

Buonconvento

Buonconvento

Buonconvento

Buonconvento

 

 

 

HVOR LIGGER SIENA

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA

REJSETEMAER OG INSPIRATION

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL SIENA?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Arezzo. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Ingen lufthavn i Siena
Der er ingen international lufthavn i Arezzo. Man kan i stedet flyve til lufthavnene i Pisa eller Firenze

- Fly til Italien

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere om billeje

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Du kan  her finde  oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

Tilbage til forsiden af Arezzo.