Crete Senesi Toscana Ferie | Book din feriebolig her
Crete Senesi i Siena i Toscana i Italien

CRETE SENESI

Et af de smukkeste områder i smukke Toscana

Crete Senesi er et oplagt mål på en kør selv ferie til i Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provisen

 

Crete senesi er navnet på et stort område i det sydlige Toscana, der strækker sig mellem provinserne Siena og Arezzo. Crete Senesi er kendt for sine bløde bakker, og mange anser det for at være den smukkeste del af denne region. Crete Senesi er hjemsted for nogle af de mest afsidesliggende rester af Sienes arv, med sine tårne ​​og slotte, der strækker sig mod himlen og det fortryllende landskab i Val d'Orcia. Når man kører fra Siena mod Montalcino, (hjemsted for i Brunello-vine), ser man de fantastiske bakker, hvor der er svært ikke at lyst til at stoppe op efter næsten hvert sving på vejen for at nyde den ene fantastiske udsigt efter den anden.

Crete Senesi spreder sig over fem kommuner: Asciano, Buonconvento, Monteroni d'Arbia, Rapolano Terme og San Giovanni d'Asso. Hver af disse kommuner er fyldt med små landsbyer, der er spændende at besøge

Crete Senisi præsenterer et bart, næsten månelandskab. Crete Senesi betyder Siennese ler og henviser både til den grå jord kendt som mattaione. Det består af en række lerholdige bakker, der gennem tiden er blevet modelleret til den nuværende form. I middelalderen blev dette område da også kaldet Accona-ørkenen for sit magiske månelandskab.

I de bløde bølgende bakker finder man også masser af vinmarker og olivenlunde. Så der er masser af muligheder for at besøge en vingård og smage deres produkter. 

Jeg kan ikke helt forklare hvorfor, men jeg bliver ganske enkelt i godt humør - og også lidt ydmyg over at betragte det fantastiske landskab - når jeg kører gennem Crete Senesi. Det er ganske enkelt betagende og smukt.

Få yderligere info om Crete Senesi her

Fotgrafernes paradis
Crete Senesi og den nærliggende Val d’Orcia er nok nogle af de mest fotograferede områder i hele italien. Her er nogle eksempler på steder, der ofte bliver fotograferet. Jeg har angivet deres koordinater, så hvis du har lyst til selv at prøve at tage dine egne billeder af stederne,  kan du nemt finde derhen ved hjælp af din GPS.

Hvis du leder efter flere gode fotospots i Toscana kan du få hjælp via siden "locationsscout". Her kan du søge efter forskellige lokationer - der er forslag til 190 gode fotospots i Toscana - og få oplyst deres GPS koordinater. Det er en ret spændende side for fotografer. Den er også spændende, selv om du ikke er fotograf, da den er spækket med det ene flotte billede efter det andet.

Du kan se siden via dette link

God fornøjelse

Snoet vej med Cypresser

Crete Senesi

 

Det er ikke alene et af de mest fotograrede steder i hele Toscana - det gælder nok også målt i hele Italien.

Du finder det her:

43°12'02.1"N 11°35'23.0"E

43.200570, 11.589727

 

Strada di Leonnina

Crete Senesi

 

Strada di Leonina er endnu et postkort-motiv, der er meget populært.

Du finder det her:

43°17'15.2"N 11°27'06.1"E

43.287543, 11.451698

 

Monte Oliveto Maggiore

Monte Oliveto Maggiore

 

Monte Oliveto Maggiore er et benediktinerkloster fra 1300-taller. Det ligger 10 km syd forbyen Asciano - og er dagligt åbent for besøgende.

Du finder det her:

43°10'32.8"N 11°32'41.2"E

43.175779, 11.544787

 

Chiusure

chiusure

 

Chiusure er en lille landsby med ca 120 indbyggere. Den ligger ca. 40 km øst for Siena. Der en sådan set ingen specielle bygninger i byer - men måske derfor er den interessant at besøge, bare for at opleve den autentiske toscanske stemning. Og så ligger den meget flot.

Du finder den her:

43°10'35.3"N 11°33'27.8"E

43.176468, 11.557712

 

Cypresser

Cypresser i Toscana

 

Det vrimler med cypresser overalt i Crete Senesi.

Så det er bare med at holde øjnene åbne for at finde et godt motiv. Så kan du med næste statsgaranti få et godt billede med hjem.

 

Solnedgange

solnedgang i Toscana

 

Nogle vil sikkert tænke: Er solnedgangene specielle i Crete Senesi? Og nej det er de naturligvis ikke.

Men jeg bliver altid selv fascineret af, hvordan der hver eneste dag udspiller sig et så fantastsisk skue (hvis det ikke er overskyet). Så jeg kan ikke lade være med at forsøge at fange stemningen. Hvis du har det på samme måde - så er Crete Senesi et godt sted at øve sig!

 

 

 

 

HVOR LIGGER CRETE SENESI?

 

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL CRETE SENESI?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Siena. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Lufthavne    

Der er en lufthavn i Pisa. Men man kan også flyve til lufthavnen i Firenze

Læs mere om fly til Toscana

 

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Retur til forsiden af Siena