Val d'Elsa iToscana Italien Ferie | Book feriebolig her

Val d'Elsa 

Den smukkeste, grønne dal i Toscana

Val d'Elsa er et oplagt mål på en kør selv ferie til i Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provisen

Vest for den berømte dal Val d’Orcia ligger dalen Val d'Elsa  – og den er efter min mening mindst lige så smukke som Val d’Orcia. Også er her der fantastiske bølgende grønne bakker og masser af små charmerende middelalderlandsbyer – der alle er et besøg værd.

Det var etruskerne, der forstod, at de i disse bakker kunne udvikle deres civilisation. Og der er selv i dag blandt de nuværende beboere i dalene en meget stærk respekt for og kærlighed til områdets historie. Det mærkes i glæden ved at hylle gamle rødder der stadig er stærk, det ses i folks navne, i den måde de taler på og i hverdagens aktiviteter.

Der er to sammenhængende dale, der ligger omkring Volterra.

Val d'Elsa, der har sit navn fra floden Elsa gennemskæres af den gamle pilgrimsrute fra middelalderen, Via Francigena, der løber hele vejen fra Cantebury i England til Peterskirken i Rom.

Her ligger spændende byer som f.eks. Casole, Colle val d'Elsa og Radicondoli. De har forsvarsvægge og såkaldte chiassi – dvs. romerske  villaer og landhuse. I Val d'Elsa er historien en levende bog, og nogle af dens sider kan utvivlsomt læses i San Gimignano, et UNESCOs verdensarvssted kendt som "middelalderens Manhattan" takket være dets intakte middelalderlige tårne. Andre sider taler om byen Colle Val d'Elsa, hjemsted for en tradition for krystalfremstilling

 

Hvor ligger Val d'Elsa?

Hvordan kommer jeg til San Quirico d'Orcia?

Der er mange måder at komme til provinsen Siena. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Ingen lufthavn i Siena
Der er ingen internationale lufthavne i Siena. Man kan i stedet flyve til lufthavnene i Pisa eller Firenze

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

Personlig service
Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom  Agriturismo, private villaer med egen pool, Luksus boliger, vingårde osv.

På forsiden kan du finde en samlet oversigt over de forskellige typer. Klik her for at komme til forsiden

Retrur til forsiden af Siena