Talamone Toscana ferie | book din feriebolig her
Talomone i Grosseto i Toscana i Italien

TALAMONE

En smuk og charmerende badeby i Maremma

Byen er et oplagt mål for en kør selv ferie til Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provinsen

Talamone er en charmerende landsby i Maremma, der ligger på den sydlige grænse af Uccellina-bjergkæden. Denne lille landsby er præget af sin gamle fæstning bygget af familien Aldobrandeschi – der var en af de mest magtfulde familier i Toscana i den tidligere middelalder.

Det er en meget smuk lille by, hvilket bl.a. bekræftes af det  faktum, at den dukkede op i James Bond-filmen Quantum of Solace som det utroligt luksuriøse getaway for Bonds ven René Mathis. For en gangs skyld Hollywood overdrev ikke. Talamone er den slags middelhavskyst de fleste drømmer om at udforske. Og så er der en meget hyggelig og laid back stemning i byen med mange smmå butikker, restauranter og cafeer.

Talamone historie går tilbage til 600-tallet. Utallige gange er den blevet erobret af forskellige herskere herunder nordafrikanske og tyrkiske pirater. Den er blevet erobret og ødelagt adskillige gange – for hver gang at blive genopbygget.

Inden for de seneste år er den blevet et populært badested i Toscana. Dens sandstrande er omgivet af fyrreskov og er præget af krystalklart vand i en intens blå farve. Bugten Talamone er også berømt for sejlads. Det er det perfekte sted at øve windsurfing, kitesurfing og sejlads.

Nationalthelten Giuseppe Garibaldi i Talamone

Garabaldi

I Talomone nævnes det med stolthed, at nationalhelten Giuseppe Garibaldi gjorde holdt i byen under sin kampagne for at genforene Italien i det 19. århundrede.

Giuseppe Garibaldi var en italiensk militær og politisk figur fra det 19. århundrede. Han er en en helt overalt i Italien, men i Maremma er han særligt æret som et eksempel på militær tapperhed, fordi han besøgte provinsen og inspirerede hundreder af lokale at deltage i hans kampagne for at genforene Italien.

Efter sin sejr på Sicilien flyttede Garibaldi nordpå mod Rom, indsamlede frivillige og befri forskellige dele af landet. I 1860 gav Garibaldi hele det vundne terræn til den piemontesiske konge Vittorio Emanuele og rejste selv til Amerika for at deltage i Den amerikanske borger på Nordstaternes side.

 

 

 

HVOR LIGGER TALAMONE?

 

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

 

 

 

DRØMMEN OM FERIE I TOSCANA - REJSETEMAER

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL TALAMONE?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Grosseto. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Ingen lufthavn i Grosseto
Der er ingen international lufthavn i Grosseto. Man kan i stedet flyve til lufthavnene i Pisa eller Firenze

- Fly til Italien

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere om billeje

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Du kan  her finde  oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Retur til forsiden af Grosseto. Klik her.

Link til forsiden