Barga Toscana Ferie | Book din ferie her . Ferie i Italien
Barga i Toscana i Italien

BARGA

Den mest skotske by i Italien!!!

Barga er et oplagt mål for en kør selv ferie til Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provinsen

 

Barga med ca. 10.000 indbyggere er en lille by med en historie helt tilbage til den tidlige middelalder (6. - 8. århundrede) hvor byen blev grundlagt.

I middelalderen var den ombejlet af både Pisa pg Lucca, men det var som så mange andre steder bystaten Firenze, der endte med at styre byen.

Byen, der i lighed med mange andrebyen i Toscana ligfger på en bakketop, er et svandt virvar af små krogede gader og torve (piazzas), så man kan met fare vild. Heldiogvis er byen ikke større end det altid er nemt at finde tilbage til kendte steder.

Der ligger en imponerede katadral i byen, hvilket er med til at understrege byens betydning i middelalderen.

Slaget om Garfagnana
Når man i dag bevæger sig rundt i Garfagnana, ånder der overalt fred og ro. Men skruer vi tiden tilbage til slutningen af 2.verdenskrig var det helt anderledes. De allierede styrker var gået i land på Sicilien og bevægede sig langsom men sikkert om gennem den italienske halvø. De tyske tropper trak sig tilsvarende tilbage. Men i oktober 1944, da de var i Garfagnana, stoppede de op, og indledte en modoffensiv. I månederne fra oktober 1944 til årskiftet 1944/45 blev der udkæmpet mange voldsomme slag i det der efterfølgende er blevet kaldt Battle of Garfagnana.

Det betød at indbyggerne i Garfagnana i mange måneder var fanget lige midt mellem de to kæmpende hære – og vinteren 1944/45 blev en meget hård periode. For det første var der fare fra de regulære hære, mend derudover huserede såvel røde som fascistiske partinsaner, så alene det at bevøge sig udenfor indebar en stor fare for at blive skudt. Og som om det ikke var nok, måtet de også kæmpe med mangel på fødevarer. Det gik hårdt ud over alle de lokale og dermed også beboerne i Barga.

Den mest skotske by i Italien
Bargo bliver ofte kaldt  ”den mest skotske by i Italien”. Det skyldes at der i slutningen af 1800-tallet var mange der udvandrede fra byen til Skotland. I dag har 40% af indbyggerne i Barga slægtninge i Skotland.

Selvom Barga og alle de omkringliggende områder er en spændende destination hele året rundt (af forskellige årsager), kan det være en god idé at planlægge en tur om sommeren, muligvis endda under en af ​​de typiske festivaler, der finder sted i området i løbet af denne tid - som 'Festa della Piazzette' eller 'Fish & Chips' (et eksempel på de skotske forbindelser) - begivenheder, hvor der er rigeligt med mad og drikke.

 

 

 

HVOR LIGGER BARGA?

 

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL BARGA?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Lucca. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Ingen lufthavn i Lucca
Der er ingen lufthavn i Lucca. Man kan i stedet flyve til lufthavnene i Pisa eller Firenze

Læs mere om fly til Toscana

 

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Retur til forsiden af Lucca