Ponte dele Maddalena ferie Toscana | book din ferie her.

 

 

...også kaldet Djævlebroen i Garfagnana

Ponte della Maddalena er et oplagt mål for en kør selv ferie til Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provinsen

 

I Serchio-dalen ligger der en lille by, der er kendt for sin berømte bro Ponte della Maddalena også kendt under navnet Djævelens bro.

Bare en halv times kørsel fra Lucca er Borgo a Mozzano en moderne by med en middelalderlig fortid. Optegnelser viser, at landsbyen eksisterede i en eller anden form siden det 10. århundrede, men var det først, da Republikken Lucca overtog kontrollen med det i det 13. århundrede, at Borgo a Mozzano begyndte at tage på ægte betydning.

Ponte della Maddalena, er sandsynligvis opført efter ordre af Matilda fra Toscana, der styrede området i slutningen af ​​det 11. århundrede. Broens ”øgenavn” stammer fra en legende om dens konstruktion. Det siges, at bygherren Maestro Incerti, der ikke var i stand til at gennemføre dette vanskelige projekt, bad Djævelen om hjælp. Satan accepterede, men kun hvis han til gengæld kunne kræve sjælen i det første levende væsen, der krydsede den færdige bro. Da broen var færdig, besluttede Incerti at sende en hund over broen og dermed snyde djævelen. Det skal retfærdigvis siges, at man kan finde tilsvarende fortællinger om andre broer i det sydlige Europa – så det synes at have være en meget udbredt historie.

Hvorom alting er, så er det en meget, meget smuk bro-. Og man kan ikke andet end beundre bygherren og hans ansatte tekniske formåen. Når man betænker hvilke hjælpemidler, de havde til rådighed på byggetidspunktet, så er det virkelig en fantastisk bedrift, de har udrettet.

Festivaller i Borgo o Mozzano
I midten af april afholdes der i Borgo o Mozzano  Azalea Festival.  Under det tre-dages festival er landsbyen dekoreret med alle slags blomster, hvor azaleaen er i centrum. Der er også madboder, boder med salg af kunsthåndværk, smagninger af forskellige lokale produkter o.m.a. Et par uger senere, den 1. maj, er Borgo a Mozzano vært for den Baccalà-festival, der dedikeret til torskefisk og bliver afholdt i samarbejde med byens søsterby Aalesund, Norge. (Nogle gange kan jeg godt undre mig over, hvordan forbindelsen mellem søsterbyer rundt om i Europa er blevet etableret. Det gælder også i dette tilfælde!)

 

 

 

 

HVOR LIGGER PONTE DELLA MADDALENA?

 

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL PONTE DELLA MADDALENA?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Lucca. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Ingen lufthavn i Lucca
Der er ingen lufthavn i Lucca. Man kan i stedet flyve til lufthavnene i Pisa eller Firenze

Læs mere om fly til Toscana

 

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

Retur til forsiden af Lucca