Badestrande i Pisa, Toscana Ferie| Book ferie her
Badestrand i Pisa i Toscana i Italien

BADESTRANDE I PISA

Find de bedste strande her

Disse strande er oplagte mål på en kør selv ferie til Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provinsen

Pisa ligger ikke langt fra havet (husk, at byen i sin gyldne tidsalder fra det 11. til det 13.århundrede var en af ​​Middelhavets maritime kræfter) og der er derfor heller ikke langt til badestrande fra byen.

Marina di Vecchiana

strand i Pisa

Marina di Vecchiano er en del af Migliarino - San Rossore - Massaciuccoli naturpark og ligger syd for Versilia-området i Toscana.  Her finder du strande klitter, fyrreskove og klart vand.

Stranden i Marina di Vecchiano strækker sig fra Torre del Lago til mundingen af ​​Serchio-floden. Her finder du fire kilometer gyldent sand og lave klitter Stranden i Marina di Vecchiano  er med undtagelse af enkelte strækninger stort set gratis at besøge

Landskabet er virkelig smukt: tæt på havet er der stier til vandreture og cykling i naturen, og man kan beundre silhuetterne fra Apuan Alperne i baglandet

 

Marina di Pisa

Syd for Marina di Vecchiano ligger Marina di Pisa, en berømt destination for sommerturisme, der tilbyder mange indkvarteringsfaciliteter.

Strandene ved Marina di Pisa er meget børnvenlige, da de er afskærmede fra det åbne hav af stendiger. Strandene er både sandede og med småsten, og langs kysten er der mange badefaciliteter og restauranter.

Regn med at skulle betale for ophold på stranden.

strand i Pisa

Tirrenia

strand i Pisa

Tirrenia ligger midt på kystrækningen mellem Pisa og Livorno, mere præcist mellem Marina di Pisa og Calambrone. Det er en destination for italiensk og europæisk badeturisme, der blev  grundlagt i trediverne af det tyvende århundrede.

Før da var Tirrenia et sumpet område, der blev renoveret  for at gøre området til "Middelhavets perle" (eller også kaldet "Tyrrenernes perle") og hovedstaden i italiensk film under fascismen.

De  brede og smukke sandstrande er hovedattraktionen på stedet kombineret med nogle pubber og klubber, der er ret berømte i området.

Der er både gratis og betalingsstrande

Calambrone

Calambrone er en badeby i nærheden af ​​Tirrenia. Området er præget af en række bygninger, der går tilbage til den fascistiske periode, som for det meste er blevet renoverede til boliger, hoteller og kurbade.

På grund af vinden og bølgerne  er Calambrone et yndet mødested for windsurfere.

stradn i Pisa

Tjek selv info om badestrande i Toscana

Der findes en hjemmeside, der hedder trovaspiagge. Her kan du slå alle strande i hele Italien op. Du kan også søge efter badestrande i f.eks.Toscana og angive hvilken slags strand du gerne vil finde - som f.eks. strande, hvor det er godt at snorkle. Af siden fremgår det, at der 183 strande i Toscana, så det skulle være muligt at finde en, der matcher dine ønsker.

Siden er både på italiensk og engelsk.

Gå til siden med trovaspiagge

Hvor ligger badestrandene ud for Pisa?

 

 

 

Læs om...

 

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA - FORSLAG TIL FERIER OG ATTRAKTIONER

 

Transport til Pisa provinsen

Der er mange måder at komme til provinsen Pisa. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

Lufthavn i Pisa
Den nærmeste lufthavn ligger i Pisa, men man kan også flyve tiil Firenze

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det er nemmest, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

Personlig service
Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom  Agriturismo, private villaer med egen pool, Luksus boliger, vingårde osv.

På forsiden kan du finde en samlet oversigt over de forskellige typer. Klik her for at komme til forsiden