Montecatini Val di Cecina Toscana Ferie| Book din ferie her

Montecatini di Val di Cecina

Byen der blev glemt at historien

Montecatini di Val di Cecina er et besøg værd en kør selv ferie til i Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provisen

Montecatini val di Cecina er en lille by med ca 2.000 indbyggere, der ligger på toppen af en godt 400 m høj bakke, hvorfra der er en pragtfuld udsigt ud over det omkringliggende smukke landskab. Den ligger ca 60 km syd for Pisa og ca 15 km vest for Volterra.

Montecatini Val di Cecina’s historie før 900-tallet er ikke kendt. Men det antages, at etruskerne havde anlagt en landsby der. I den romerske periode var byen en udsigtspost, der blev brugt til at kontrollere vejene i området.

I middelalderen opførtes den borgen med det såkaldte Belforti tårn, der i dag stadig dominerer byen. Byen var i gennem middelalderen under forskellige herskere, men  endte som så mange andre landsbyer i Toscana med at komme under Firenzes styre.

Når man går rundt i byen i dag, vil man se at den stadig ligner en by fra middelalderen. Det er meget charmerende at iagttage som besøgende, men den triste baggrund herfor er, at byen ikke har udviklet sig siden middelalderen på grund af begrænset økonomisk og demografisk vækst.  I dag giver turismen en god indtægt til indbyggerne i byen.

Allerede Etruskerne begyndte minedrift efter kobber, der findes i undergrunden. Minedriften fortsatte op gennem historien helt frem til 1907, hvor minerne endegyldigt blev lukkede.

Hvor ligger Montecatini di Val de Cecina?

Læs om andre byer og destinationer i Pisa provinsen

Yderligere info om Val di  Cecina

Du kan læse mere om Cecina og få forslag til ture hos den lokale turistorganisation: Tourism Association of Volterra and the Valdecina

Hvordan kommer jeg til Montecantini Val di Cecina?

Der er mange måder at komme til dalen. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

Lufthavne
Dene nærmeste lufthavne ligger i Pisa eller Firenze

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

Personlig service
Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom  Agriturismo, private villaer med egen pool, Luksus boliger, vingårde osv.

På forsiden kan du finde en samlet oversigt over de forskellige typer. Klik her for at komme til forsiden