Follonica Toscana i Italien ferie | Book din feriebolig her

Follonica

...en af italienernes foretrukne badebyer

Byen og stranden er et oplagt mål for en kør selv ferie til Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provinsen

Byen Follonica ligger ud til kysten  i bunden af bugten mellem Piombino mod nord og Punta Ala mod syd.

Lige siden antikken har byen været kendt som et centrum for jernbearbejdning og støbejernsproduktion. Navnet stammer faktisk fra fulloni,(da: bælge), der tidligere blev brugt i smedene.

Som en del af Leopold IIs storhertugdømme Toscana blev Follonica et vigtigt industrielt knudepunkt.

 

Takket være sin lyse sandstreng og det klare, rene vand er Follonica en af ​​Toscanas vigtigste kystdestinationer og en foretrukken badeby for mange italienere. Der er masser af muligheder for at dyrke vandsport langs de smukke strande. Det er også muligt at gå nogle smukke ture ad en række vandrestier. Man kan bl.a. gå til  Cala Violina, en af de andre smukke strande langs kysten i Maremma.

Af andre strande tæt på Follonica kan nævnes Carbonifera. Det er en del af naturparken  Sterpaia og har fint sand og lavt vand, hvilket gør den perfekt til familier med børn.

Stranden i Torre Mozza er endnu en af strandene i nærheden. Den er også kendt for sit krystalklare hav – og tilbyder desuden en fantastisk udsigt til  øerne Elba og Montecristo

Landet bag Follonica  byder på fantastiske landskaber, det er en fornøjelse at køre rundt i. Der er også en række og charmerende middelalderlandsbyer  Monterotondo Marittimo, Montieri, Roccastrada og Gavorrano.

Forslag til aktiviteter for børn

Hvis Jeres børn på et tidspukt trænger til noget afveksling frem for at bade fra stranden, så kan I prøve dette

  • Aqua village Follonica
    • Du kan læse mere om dette store vandland her
  • CavallinoMatto
    • Stor forlystelsespark og vandland. Læs mere her
  • Akvariet i Livorno
    • store bassiner med mange spændende havdyr. Læs mere her

Hvor ligger Follonica?

Hvordan kommer jeg til Follonica?

Der er mange måder at komme til provinsen Grosseto. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

Ingen lufthavn i Grosseto
Der er ingen internationale lufthavne i Grosseto. Man kan i stedet flyve til lufthavnene i Pisa eller Firenze

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

Færge til Giglio
Der går flere daglige færge fra fastlandet til Giglio. Fægerne afgår fra byen Porto Santo Stefano på halvøen Monte Argentario. Overfarten tager ca. 1 time. Jeg vil anbefale, at man lader bilen stå i Porto Santo Stefano, da man stort ikke har brug for en bil på Giglio. Dertil er den simpelthen for lille. Du kan finde mere information om færgerne til Giglio her.

 

Personlig service
Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom  Agriturismo, private villaer med egen pool, Luksus boliger, vingårde osv.

På forsiden kan du finde en samlet oversigt over de forskellige typer. Klik her for at komme til forsiden

 

Retur til forsiden af Grosseto. Klik her