Castelnuovo di Val di Cecina Toscana Ferie| Book din ferie her
Landsbyen Castelnuovo di Val di Cecina i Pisa i Toscana i Italien

CASTELNUOVO DI VAL DI CECINA

Medici-familiens kurby

Castelnuovo di val di Cecina er et oplagt mål for en kør selv ferie til Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provinsen

 

Byen Castelnuovo Val di Cecina  ligger i de mineralfyldte bakker  i provinsen Pisa. Den har ca. 2.000 indbyggere.

Byen er et mekka for folk der elsker vandreture i naturen. Fra den historiske middelalderby kan man følge en række forskellige naturstier, der går gennem fortryllende historiske steder, såsom broen der krydser Pavone-floden eller naturskønne punkter med panoramaudsigt over Val di Cornia og Piombino-bugten.

Når man går rundt i byens smalle gader, bliver slået af både de velbeverede middelalderlige huse og den fantastiske udsigt over den omkringliggende landskab.

Castelnuvo di Val di Cecina var også involveret i de konstante kampe mellem Toscanas bystater i middelalderen. Men fra 1429 blev den en del af den førende bystat, Firenze.

Under de foregående mange års krige havde byen lidt stor skade. Men i perioden under Firenze blev den genopbygget. Det skyldtes at medlemmerne af  Medici-familie – der regerede  i Firenze – ofte valgte byen og dens termiske bade til sine kurophold, hvilket gav byen et ry som populær ferieby for adelen og velhavende toscanske familier

Området rundt om byen kaldes for Valle del Divola (da: Djævelens dal) på grund af sine mange geysere og termiske bade. De var allerede berømte i Dante Slighieri’s, og man mener de har inspireret ham til beskrivelsen af Helvede i  ”Den Guddommelige komedie”

I den nærliggende landsby Montecatini Val di Cecina var der i mange år kobberminer. De var angiveligt de største i Europa  1800-tallet, og stadig aktive i starten af 1900-tallet. Der er et musem i byen, der fortæller historien om de mennesker, der arbejdede i minerne.

Querceto er en anden lille by, der er værd at besøge

På de mange vingårde i området produceres vine kaldet Montecastelli-vin (klassificeret som IGT). Der produceres også en fremragende ekstra jomfru olivenolie, der er karakteristisk med sin unikke aroma og høje procentdel af antioxidanter.

Yderligere info om Val di  Cecina

Du kan læse mere om Cecina og få forslag til ture hos den lokale turistorganisation: Tourism Association of Volterra and the Valdecina

 

 

 

HVOR LIGGER CASTELNUOVI DI VAL DI CECINA?

 

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL CASTELNUOVO DI VAL DI CECINA?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Pisa. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Lufthavn i Pisa
Der er en lufthavn i Pisa. Men man kan også flyve til lufthavnen i Firenze

Læs mere om fly til Toscana

 

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Retur til forsiden af Pisa