Peicolli Toscana ferie | Book din feriebolig her - ferie i Italien

Peicolli

... hyggelig lille landsby

Peicolli blev bygget som en slotsby langs den strategiske Era-flod og dateres tilbage til 1061. Det var en defensiv forpost mellem Firenze, Volterra og Pisa og har stadig en misundelsesværdig position blandt nogle af de bedste seværdigheder i Toscana.

Landskabet er domineret t af bakker, der skiftevis er skovklædte og dyrkede markeder blandet med små landsbyer og slotte drysset. Olivenlunde, vinmarker og stenhuse bidrager også til den flotte udsigt

Peccioli, der har små 5.000 indbyggere, kan ses fra det omkringliggende område, og er kendetegnet ved det høje slanke klokketårn, der knejser over  resten af ​​byen. Der er et charmerende historisk centrum og fantastisk udsigt over ud over landskabet. Der er nogle gode restauranter og et par caféer hvor man kan sidde og nyde atmosfæren.

I byen finder du klosteret San Verano fra det 11. århundrede samt den romanske kirke i Madonna del Carmine i Pisan-stil. Peccioli er lille, men kan prale af fire museer dedikeret til kunst og arkæologi. Der er en Parco Preistorico, der viser dinosaurer i en fyrreskov, der vil være dejlig for børn. Den gamle bydel har et godt udvalg af spisesteder, en vinbar og nogle caféer samt små butikker..

 Peccioli ligger i provinsen Pisa, inden for rækkevidde af Pisa, Volterra, Firenze, Chianti-bakkerne og den dejlige by Lucca samt Toscanas kyst.

Læs mere om byer og attraktioner i provinsen Pisa

Retur til forsiden af Pisa. Klik her