Suvereto, Toscana ferie | Book din ferie her - ferie i Italien
Landsbyen Suvereto i Livorno i Toscana i Italien

SUVERETO

Smuk landsby i Livorno provinsen

Den lille landsby er et oplagt mål for en kør selv ferie til Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provinsen

 

Den lille landsby, Suvereto ligger i den sydlige del at provinsen Livorno. Den er en af de rigtig mange landsbyer, der skriver sig i rækken af landsbyer, der nyder betegnelsen: et af de smukkeste landsbyer i Toscana. Den kan godt virke lidt næsten komisk. Men på den anden side, så viser det bare, hvor mange rigtig smukke landsbyer, der er i Toscana. Og Suvereto er uomtvisteligt en meget smuk landsby, der da også har modtaget et Orange flag fra den Touring Club Italiano som et håndgribeligt tegn herpå.

Landsbyen ligger i Val di Cornias, og er virkelig en lille perle; dens mure beskytter de karakteristiske middelalderlige gader, stenhuse, historiske bygninger og charmerende kirker, der for manges vedkommende deres oprindelige udseende – også dem, der er blevet renoverede. Derfor føles det næsten somat foretage en rejse bagud i tiden, når man går ind gennem byporten

Lige uden for Suvereto, langs provinsvejen gennem skove og kastanjeskove, er der mange stier, man kan begive sig ud på  enten til fods eller på cykel, der fører mod 646 meter høje Monte Calvi eller den lille og dejlige historiske landsby Sassetta

Naturen dominerer området. I en nærliggende Montioni Natural Park  findes et naturområde på ca. 7000 hektar mellem Grosseto og Livorno, hvor vildsvin, rådyr, dådyr og porcupines strejfer blandt middelhavs krat og tykke egetræer. Læs mere om parken her

Vildsvinefestival
I Suvereto afholdes der hver år mellem slutningen af ​​november og begyndelsen af ​​december en vildsvinefestival. Det er den vigtigste begivenhed der afholdes i byen i løbet af året. Her kan man opleve en palette af lokale råvarer, mad, kultur og folklore. De lokale producenter udstiller deres produkter af bedste kvalitet, herunder olivenolie, vin og kødvarer. 

Vin fra Suvereto
Suvereto ligger bare lidt syd for den kendte vindistrikt rund om byen Bolgheri, hvor der produceres de fremragende vine kaldet Super Toscanere. Her havde man i slutningen af forrige århundrede sucess med at bryde den normale tradition inden for vinproduktion i Toscana - at vinene skulle indeholde min. 80% fruer af sorten Sangiovese. Og eftersom der kun er ca 16 km fra Bolgheri til Suvereto, blev man her inspireret til at følge i samme fodspor som producenterne i Bolgheri. Derfor begyndte man også her at eksperimentere med druer som Cabernet Sauvignon og Merlot, der normalt forbinde med Bordaux i Frankrig. Det har været så stor en succes, at producenter fra Suvereto i 2011 fik deres egen DOCG klassifikation! 

 

 

 

 

HVOR LIGGER SUVERETO?

 

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA

Rejsetemaer - og inspiration til oplevelser og ferier

 

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL STRANDENE I SUVERETO?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Livorno. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Ingen lufthavn i Livorno.
Der er ingen international lufthavn i Livorno. Man kan i stedet flyve til lufthavnene i Pisa eller Firenze

Læs  mere om fly til Italien

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere om billeje

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Du kan  her finde  oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Retur til forsiden om Livorno. Klik her