Bagni di Lucca, Toscana | Book din ferie her - ferie i Italien
Bagni di Lucca i Toscana i Italien

BAGNI DI LUCCA

Populær europæisk kurby i 1800 tallet

Bagni di Lucca er et oplagt mål for en kør selv ferie til Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provinsen

 

Byens historie
Bagni di Lucca, der ligger ca en halv times kørsel fra Lucca, har lige siden sin grundlæggelse i romertiden været kendt for sine termiske bade. I 1800 tallet blev den til en af de mest elegante kurbyer i Europa. Den var især populær blandt medlemmer af den engelske adel, men der kom også gæster fra overklassen fra andre europæiske lande. 

Bagni di lucca

Det daværende  Storhertugdømme Toscana bød de berømte gæster som digterne Byron, Shelley, Lever, Giusti og Monti velkommen, efterfulgt i 1900'erne af Carducci, Pascoli og Montale; forfattere af kalenderen af ​​Dumas; musikere som Strauss, Listz, Paganini, Puccini og Mascagni; politikere og herskere som Napoleonides, Dronning Margherita, D'Azeglio og Galeazzo Ciano; religiøse figurer som San Luigi Gonzaga og Santa Gemma Galgani, og endda paver Sixtus IV og V.

Bagni di Lucca i dag
Nutidens besøgende  i på Bagni di Lucca vil opdage, at kurbadene er lige så aktive i dag. Nitten termiske kilder strømmer stadig ud af Colle di Corsena.

Bagni di Lucca kan også prale af to naturlige dampgrotter, hvis temperatur varierer mellem 40 og 47 °, hjertet af spa-komplekset. Udover at være velegnet til behandling af metaboliske dysfunktioner og arthropatologier, anbefales spa-vandet også til alle dem, der blot ønsker at holde sig i form og sunde.

Der findes stort set ikke den sygdom som de ikke menes at have en positiv indvirkning på.

Fysioterapi og kinesiologi ledsager mere traditionelle spa-behandlinger alt sammen i en atmosfære, der opretholder charmen ved det eksklusive spa-resort fra det 19. århundrede. Så det føles på mange måder som om man har sat sig ind i tidsmaskine, der sender en 150 år tilbage i tiden.

Ristaurante del Sonno

Ristorante del Sonno

Hvis du ikke lige er til kurbade, kan du bare nyde Bagni di Lucca som en lille hyggelig by med både forretninger, cafeer og restauranter.

Jeg kan i den forbindelse anbefale den lille restaurant: Ristorante Antico Del Sonno. De laver nogle aldeles fremragende pizza’er ud over de andre traditionelle toscanske retter. Du kan læse mere om restauranten via dette link. Og så har de et meget righoldigt udvalg af toscanske vine, der står på reoler rundet langs alle væggene.

Badestrand

Bagni di Lucca

Bagni di Lucca ligger ved floden Lima, der løber gennem dalen af samme navn. Jeg har af lokale fået oplyst, at der inde i byen skulle være en badestrand ved floden. Jeg har ikke selv prøvet den, men det skulle angiveligt være en fin lille strand

Adventure sport

River rafting in Garfagnana

Floden Lime og helel Garfanana området bliver i stor stil brugt af små og lokale adventure firmaer, der arrangerer forskellige former for oplevelse fo rfolk, der gerne vil prøve noget lidt ud over det sædvanlige. Du kan læse mere her

Lidt længere oppe ad floden ligger adventure parken Canyon Park. Her kan du bade, svømme, klatre på klippe, gå i tovbaner spændt ud over dybe kløfter. Læs mere her

 

 

 

HVOR LIGGER BAGNI DI LUCCA?

 

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL BAGNI DI LUCCA?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Lucca. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Ingen lufthavn i Lucca
Der er ingen lufthavn i Lucca. Man kan i stedet flyve til lufthavnene i Pisa eller Firenze

Læs mere om fly til Toscana

 

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

Retur til forsiden af Lucca. Klik her