Casale Maritimma Toscana Ferie | book ferie her
Casale Marittima i Pisa i Toscana i Italien

CASALE MARITTIMA

Charmerende landsby med havudsigt

Casale Marittima er et oplagt mål for en kør selv ferie til Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provinsen

 

Den middelalderlige lille landsby, Casale Marittimo, der har ca. 1.000 indbyggere,  ligger ca 70 km sydvest for Firenze og 50 km sid for Pisa. Den er placeret på en 200 m høj bakketop med en formidabel udsigt ud til Middelhavet og de øer, der ligger ud for kysten.

Her som så mange andre steder i Toscana kan man finde af bosættelser fra den etruskiske periode (1000-300 f.Kr) Den nuværende bebyggelse kan spore sin historie tilbage til ca. år 1.000 e.kr.

Byen ligger i området Maremma, der op gennem historien har været et delvist sumpet naturområde, der var inficeret med malariamyg. Derfor var det et fattigt område, hvor det var en kamp for at overleve. Ud over myggene sloges man også med ulve. De var så udbredte i området, at myndigheder i 1810 udstedte et dekret, der gjorde det lovligt at nedlægge ulve. Det var bemærkelsesværdigt da al jagt i området ellers var reserveret til adelen.

I forhold til myggene nød Casale Marittimo godt af sin placering på toppen af en bakken, da det hævede indbyggerne over og væk fra malariamyggene. Samtidigt var byen begunstiget af at have adgang til kilder med godt og rent vand. Men på trods heraf var der i 1800-tallet ikke meget mere en 30 indbyggere i byen.

I 1920’erne iværksatte den italienske regering et stort projekt med at dræne hele området i Maremma-området. Projektet var en succes, og det lykkedes at få udryddet malariamyggene – hvorved leveforholdende for beboerne i området blev kraftigt forbedrede.

Byen i dag
Byen klynger sig til bakken og breder sig ned ad skråningerne, og det er derfor fascinerende at gå rundt i de små og ofte stejle stræder og gader mellem de smukke og gamle historiske huse.

Området neden for byen ud mod havet er i dag frodigt landbrugsland, hvor der dyrkes korn, olivenolie, honning  og en fin vin DOC Montescudaio.

Den middelalderlige landsby er blevet tildelt det orange flag af Touring Club, og får i dag en stor del af sine indtægter fra turisme. Den er et dejligt sted at besøge når man er på ferie i Toscana.

Casalw Marittimo

Casale Marittimo

Casale Marittimo

Casale Marittimo

 

 

 

HVOR LIGGER CASALA MARITTIMO?

 

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL CASALE MARITTIMA?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Pisa. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Lufthavn i Pisa
Der er en lufthavn i Pisa. Men man kan også flyve til lufthavnen i Firenze

Læs mere om fly til Toscana

 

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Retur til forsiden af Pisa