Feriebolig i Toscana, Italien | Book din ferie her

GEBYRFRI OMBOOKING

INDTIL 90 DAGE FØR ANKOMST

  • Skift dato og feriebolig i 2022 uden ekstra gebyrer
  • Nye booking skal afholdes i 2022
  • Mulig Prisdifference udlignes i betalingen af 2.rate

GRATIS AFBESTILLING

TIL 2022 SÆSONEN

  • Frem til 31.12. kan alle bookinger til 2022 sæsonen annulleres gratis.
  • Alle indbetalinger (minus adm. gebyr) refunderes 100%

 

 

LEJ FERIEBOLIGER I TOSCANA I ITALIEN 

Sommerhuse, villaer, ferielejligheder, feriehuse, agriturismo, vingårde, Bed & Breakfast

Toscana Vacanze har et bredt udvalgt af  ca. 600 ferieboliger i Toscana i Italien, I kan leje til Jeres ferie. Alle ferieboliger er personligt udvalgt ud fra devisen, at jeg kun udlejer boliger, jeg selv ville bo i. Det er Jeres garanti for kvaliteten. 

Toscana  Vacanze blev grundlagt i 1999 og har i årene siden da udelukkende fokuseret på feriebolig i Toscana. Sagt på jysk har vi derfor en god portion ekspertice i lige præcis ferieboliger og Toscana. 

 

 

 

HVORFOR BOOKE DIN FERIE HOS TOSCANA VACANZE?

Carsten Møller kan hjælpe dig med at finde en feriebolig i Toscana

PERSONLIG SERVICE

Tel: 2060 8282 Mail: info@toscana-vacanze.dk

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA OG ITALIEN - REJSETEMAER

  

 

DET SIGER GÆSTERNE...

Læs flere anmeldelse på de enkelte ferieboliger.

4,5 stjerner Toscana Vacanze

Samlet rating: 4,5 (ud af 5)

Samlet rating over årene 2017-19 på baggrund af mere end 400 anmeldelser

 

5 stjerne Toscana Vacanze

Utrolig smuk beliggenhed i en autentisk italiensk gård, søde og hjælpsomme ejere og tæt på Pienza og en række andre spændende byer - lige hvad vi gik efter.

Bettina Kamuk -2019 
(Agriturismo Spedaletto) 

5 stjerner Toscana Vacanze

Det var et helt fantastisk sted du havde fundet til os. Huset, området og ikke mindst Silvia, som har huset . Alt var bare perfekt. Vi havde vores børn , sviger børn og børnebørn med , så vi var 10 stk .

Marianne Jensen – 2019                    (Agriturismo Laura)

 

5 stjerner Toscana Vacanze

Vores ophold i villaen San Martino var simpelhen over alt forventning. Vi oplevede den mest hjertevarme og professionelle service - vi var aldrig overladt helt til os selv deroppe i bjergene, familien var kun et opkald væk. Omgivelserne kan slet ikke beskrives, så smukt var det.

Fra første kontakt med Carsten Møller og Toscana Vacance og til den dag vi afleverede nøglerne til huset, er vi kun blevet mødt af et højt service og imødekommenhed.

Vi skal helt sikkert leje hus i Toscana igen, igennem Toscana Vacance.

Mvh. Torben og Mette.           
(Villa Martino)

 

 

 

 

HVOR LIGGER TOSCANA?

 

Toscana, Italien, ferie, Toscana-vacanze

Toscana er en region i den vestlige del af det centrale Italien. Køreafstanden fra den dansk-tyske grænse er ca. 1.600 km – og det er derfor nemt for danskere at komme dertil.

Toscana består af 9 provinser. Massa-Carrera, Lucca, Pisa, Livorno og Grosseto ligger mod vest og har alle en kystlinje til Middelhavet. De sidste 5 provinser: Firenze, Siena, Arezzo, Pistoia og Arezzo ligger inde i landet. Området er ca halvt så stort som Danmarks og har ca. 3,7 mio. indbyggere.

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL ITALIEN?

 

 

 

 

Ferieboliger og feriehuse i Toscana i Italien

Toscana i Italien er kendt for smukke landskaber med grønne, bløde bølgende bakketoppe så langt øjet rækker, krystalklart vand og smukke skovområder. Kort sagt, er det en smuk region, der byder på fantastiske naturrig områder, der oplagte til vandre- eller cykelture. Men Toscana er ikke kun smuk natur og billedskønne vistas. Området har og nogle af Italiens mest spændende og historiske byer. Særligt Firenze, Siena, Lucca og Pisa er et must at besøge, og derudover findes der mange små skjulte perler som blandt andet byen Arezzo, der gemmer på alt det, der gør Toscana til en af de skønneste feriedestinationer i Europa. 

Tid til at nyde livet i et feriehus i Toscana i Italien

I Toscana Vacanses ferieboliger i Toscana i Italien kan I nyde livet og ferien. Nogle gør det ved i løbet af dagen at hoppe i den pool, der er på alle ejendomene. Andre sidder måske i skyggen på terassen eller under nogle store træer, medens de læser en bog - eller spiller et brædtspil. Og aftensmaden kan indtages på ferielejlighedens terrasse sammen med et godt glas rødvin, der er indkøbt enten på en vingård i nærheden eller i det lokale supermarked. Der er noget helt fantastisk ved at sidde uden for i de lune og fløjsbløde aftener i Toscana i Italien med cikadernes sang i baggrunden. Selv om man sidder med korte ærmer på blusen og med bare ben, så er der igen fare at duggen falder eller man skulle komme til at fryse. Jeg ved af egen erfaring at på sådane aftnener, kan man i ro og mag få nogle rigtig gode snakker både mellem børn og voksne og voksne til voksne. Og det kan blive rigtig klogt. Og selv om det kan være svært at komme op næste morgen, er det aftener som dem, der gør ferierne  til nogle gode oplevelser, hvor man får ladet sine

 

Oplev Toscana

Når det kommer til stykket er Toscana faktisk ikke så stort. Eller det vil sige: næsten lige meget hvor i Toscana, Jeres ferielejlighed ligger er der aldrig særligt langt til en af de større byer som f.eks. Firenze, Siena, Pisa, Lucca. Det er derfor nemt at aflægge dem et besøg  - enten for at shoppe, eller få nogle kulturelle eller historiske oplevelser, som disse byer er så fulde af. Dertil kommer at der ud over Toscana er spredt i tusindevis af små chamerende middelalderlandsbyer, som tiden nogle synes at være gået sporløst hen over. Mange af dem kan spore deres historie tilbare til etruskerne eller romerne - andre blomstrende op i middeladeren, nvor Toscana var vuggen for udviklingen af den fælles kultur, der også den dag i dag præger det vestlige Europa. Det er derfor altid spændende  at gå rundt i disse små landsbyer, hvor man som gæst kan få et spændende indblik, hvordan livet leves i Toscana. 

 

Mad og vin i Toscana i Italien

Rundt om i Toscana i Italien ligger der også mange vingårde. Der er både kæmpestore og meget professionelt drevne gårde - og så er der de mange små familiedrevne gårde, hvor man dyrker mindre mængder vin. Det er en meget spændende oplevelse at besøge dissse gårde og smage deres vine. Måske skal I sørge for at købe nogle flasker med - enten for at nyde dem om aftenen hjemme terrassen ved ferelejligheden, eller for at tage dem helt med hjem til Danmark. 

Hvis der er dage, hvor I ikke selv vil lave mad, er der i alle tilfælde aldrig lang til en lille landsby med en eller nogle gange flere restauranter, hvor I kan få jer et rigtigt godt måltid mad. Det vil sjkældent være  restauranter med Michelin-stjerner. Det er derimod små restauranter, hvor de lokale også kommer. Og der lige prææcis det, der er charmerende og spændende.

Seværdigheder i Toscana i Italien

Der er nok at komme efter i Toscana. Du kan dykke ned i gastronomien, naturen, kulturen, arkitekturen, historien for blot at nævne et lille udpluk af det, Toscana har at byde på.

Man kan med rette argumentere for, at naturen er så fantastisk i Toscana, at alene det at bevæge sig rundt i den og nyde den, er en oplevelse i sig selv.

Men hvis du gerne vil have nogle forslag række seværdigheder i Toscana, der helt sikkert er et besøg værd, så får du her en lille liste. Den er på ingen måde udtømmende - men kan bruges som inspsiration. På den måde bliver det forhåbentlig lidt nemmere for dig at planlægge din tur til den smukke italienske region.