Hvorhen i Toscana skal ferien gå | book din ferie her
Toscana

HVORHEN I TOSCANA?

Læs om Toscanas provinser

kort over Toscana

Nord, Syd, Øst eller Vest? 

Hvor i Toscana og Italienskal vi tage hen? Ja, hvis I har været i området før, så har I sikkert nogle præferancer. Og så vil I muligvis derhen igen.

For Jer, der ikke har været det før før, og derfor ikke ved, hvad I skal vælge, vil jeg bare sige. Tag det roligt! Toscana er så fyldt med dejlige steder, at I ikke kan vælge forkert. Ligegyldigt hvor I ender op med at tage hen, så er jeg sikker på, I vil få en pragtfuld ferie

Toscana består af 9 provinser. Massa-Carrera, Lucca, Pisa, Livorno og Grosseto ligger mod vest og har alle en kystlinje til Middelhavet. De sidste 5 provinser: Firenze, Siena, Arezzo, Pistoia og Arezzo ligger inde i landet. Området er ca halvt så stort som Danmarks og har ca. 3,7 mio. indbyggere.

Opdeligen af  Toscana i forskellige provinser et et levn helt tilbage fra middelalderen. Dengang var de de forskellige provinsen bystater, der konkurrrede med hinanden  - og gennem mange århundrede resulterede rivaliseringen i krige mellem bystaterne. Disse kampe endte med, at Firenze under ledelse af Medici-familien blev den ledende bystat i Toscana.

Afstanden fra Danmark til Toscana

Toscana er en region i den vestlige del af det centrale Italien. Køreafstanden fra den dansk-tyske grænse er ca. 1.600 km – og det er derfor nemt for danskere at komme dertil.

 

 

 

 TOSCANAS PROVINSER

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA - FORSLAG TIL FERIER OG OPLEVELSER

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana

Det er mit mål at give mine kunder muligheden for at udleve drømmen om en god ferie i Toscana, Italien. Derfor har jeg nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana. Her har man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie.

Det gælder hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur.

Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL TOSCANA?

 

 

 PRAKTISK INFO

 

 

 HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

telefon

Jeg er altid klar til at hjælpe med at svare på spørgsmål og give dig vejledning, så du får den bedste ferie.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig

 

Retur til forsiden. Klik her