Leje af feriehus i Toscana i Italien 2023 . Book ferie her
Landsby i Toscana i Italien

LEJE AF HUS I TOSCANA I ITALIEN 2024

 

Realiser dine italienske feriedrømme  

Smukke, bølgende vinmarker så langt, øjet rækker. Hyggelige landsbyer og middelalderarkitektur. Udsøgt italiensk mad, der får dine tænder til at løbe i vand. Det er noget af dét, der beskriver Toscana.

Tag et kig på vores forskellige boligtyper

Boliger til leje i Toscana til enhver ferie 
Om du er en vaskeægte vinconnaisseur, er begejstret for imponerende bygningsværker eller elsker at gå på opdagelse i smukke naturområder, er Toscana det rette valg som din næste feriedestination. Her er der plads til forkælelse, afslapning og eventyr for hele familien.

Her hos Toscana Vacanze kan du finde et væld af huse til leje i Toscana. Uanset hvilken type feriebolig du er interesseret i, kan vi derfor være behjælpelige med at realisere dine rejsedrømme.

Lad batterierne op i et hus i Toscana med pool
Ønsker du at få ladet batterierne fuldkommen op og at nyde en skøn ferie, hvor afslapning er topprioriteten? Så kan du overveje at finde et hus i Toscana med pool. De voksne vil elske at nyde den italienske sol nedsunket i afkølende vand, og børnene kan slå sig løs med sjove vandlege i trygge rammer.

Ud over at en pool åbner op for muligheden for at koble helt fra, er der også noget ganske terapeutisk over landskabet i Toscana. Du kan således slappe af med et glas kølig hvidvin i hånden, imens du skuer ud over bløde bakker beklædt med pinjetræer, vinranker og cypresser, der strækker sig imod solen. Dét er Toscana, når det er allerbedst.

Du kan her på siden leje i et hus i Toscana med pool, så du kan få ladet batterierne helt op på din ferie. Tag blot et kig på mulighederne.

Lej et hus i Toscana, og gå på opdagelse i det italienske køkken 
Maden er uden tvivl noget af det, der gør Italien til en af danskernes foretrukne feriedestinationer. Især i Toscana er der en lang og stolt madtradition, og desuden er regionen kendt verden over for sine udsøgte vine.

Ønsker du at dykke ned i det italienske køkken eller at besøge de vingårde, der producerer nogle af de mest smagfulde dråber i hele verdenen? Så skal du overveje at leje et hus i Toscana i et af de berømte vinområder.

Faktisk har du igennem Toscana Vacanze mulighed for at leje dig ind på en vingård, hvorved du kan komme helt tæt på vinkulturen og -produktionen.

Sådan finder du det rette hus til leje i Toscana igennem os 
Uanset om det er mad, kultur, arkitektur, afslapning eller vin, der lokker dig til smukke Italien, kan du finde det perfekte hus til leje i Toscana her.

Når du søger efter ferieboliger eller private huse til leje i Toscana her på siden, kan du søge ud fra en lang række forskellige kriterier. Du kan blandt andet søge efter huse til leje i Toscana i særlige områder, eller du kan angive særlige behov og krav til din feriebolig.

 

HVORDAN KOMMER VI TIL ITALIEN OG TOSCANA?

Der er mange måder at komme til Italien. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

 

Transport og trafik

Fly til Firenze
Læs om lufthavnen i Firenze

Fly til Pisa
Læs om lufthavnen i Pisa

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom Billeje i Italien

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via linket nedenfor kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er mit mål at give mine kunder muligheden for at udleve drømmen om en god ferie i Toscana, Italien. Derfor har jeg nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor se mange forskellige typer af ferieboliger i Toscana, Italien, såsom 

 

 

INFO OM ITALIEN

 

Forsikringer

Brug af Internettet på ferier

 

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om hvilke huse til leje i Toscana, der er relevante for dig at kigge nærmere på? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte mig. Jeg har personligt besøgt samtlige af mine samarbejdspartnere, så jeg ved, hvordan hvert eneste af udlejningshusene her på siden er.

Tel: 2060 8282
mail: info@toscana-vacanze.dk

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Du er velkommen til at ringe!

Jeg er altid klar til at hjælpe med at svare på spørgsmål og give dig vejledning så du får den bedste ferie.

Ring på 20 60 82 82

CAM