Peicolli Toscana ferie | Book din feriebolig her
Peciolli i Pisa i Toscana i Italien

PECCIOLI

... hyggelig lille landsby i Toscana

landsbyen Peccioli er et oplagt mål på en kør selv ferie til i Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provisen

 

Peccioli blev bygget som en slotsby langs den strategiske Era-flod og dateres tilbage til 1061. Det var en defensiv forpost mellem Firenze, Volterra og Pisa og har stadig en misundelsesværdig position blandt nogle af de bedste seværdigheder i Toscana.

Landskabet er domineret t af bakker, der skiftevis er skovklædte og dyrkede markeder blandet med små landsbyer og slotte drysset. Olivenlunde, vinmarker og stenhuse bidrager også til den flotte udsigt

Peccioli, der har små 5.000 indbyggere, kan ses fra det omkringliggende område, og er kendetegnet ved det høje slanke klokketårn, der knejser over  resten af ​​byen. Der er et charmerende historisk centrum og fantastisk udsigt over ud over landskabet. Der er nogle gode restauranter og et par caféer hvor man kan sidde og nyde atmosfæren.

I byen finder du klosteret San Verano fra det 11. århundrede samt den romanske kirke i Madonna del Carmine i Pisan-stil. Peccioli er lille, men kan prale af fire museer dedikeret til kunst og arkæologi. Der er en Parco Preistorico, der viser dinosaurer i en fyrreskov, der vil være dejlig for børn. Den gamle bydel har et godt udvalg af spisesteder, en vinbar og nogle caféer samt små butikker..

 Peccioli ligger i provinsen Pisa, inden for rækkevidde af Pisa, Volterra, Firenze, Chianti-bakkerne og den dejlige by Lucca samt Toscanas kyst. Alt i alt et dejligt sted at besøge på jeres ferie i Toscana.

 

 

 

HVOR LIGGER PECCIOLI?

 

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

  

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL PECCIOLI?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Pisa. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Lufthavn i Pisa
Der er en lufthavn i Pisa. Men man kan også flyve til lufthavnen i Firenze

Læs mere om fly til Toscana

 

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Retur til forsiden af Pisa