San Giuliano Terme Toscana ferie | Book din ferie her
San Giuliana Terme i Pisa i Toscana i Italien

SAN GIULIANO TERME

... kurby i Toscana med termiske bade

San Giuliana Trme er oplagte mål på en kør selv ferie til i Italien, hvor I bor i en af ferieboligerne i provisen

 

San Giuliano Terme er en kurby der er omgivet af frodige, grønne bakker og termiske kilder.Den ligger i provinsen Pisa tæt op mod Lucca 

Området består af to forskellige topografier: Pisan-bjergene på den ene side og på den anden den meget fladere Pisan-slette, som naturligt afgrænses af floderne Arno og Serchio.

Hvad skal man lave i San Giuliano Terme
Dette unikke og smukke kursted med de varme termiske bade tjente engang som storhertugen af ​​Toscanas sommerresidens. Det blev faktisk først bygget i 1743 for storhertug Francesco Stefano, fra familien Lorraine. Værelserne, der indeholder bassinerne og termiske behandlinger, tilbyder de besøgende vandets helbredende kraft, marmorens skønhed og det attende århundredes elegance i hele arkitekturen.

Værdien af termiske kilder har været anerkendt og nydt siden antikken. Det var romerne, der byggede det første badehus her: Plinius den ældre henviste til aquae pisanae og fortæller os, hvordan hans landsmænd nød deres terapeutiske egenskaber.

I det attende århundrede blev de meget populære blandt aristokratiet, og var et ”nødvendigt” stop på deres dannelsesrejser rundt på den italienske halvø

Villaerne i San Giuliano Terme
Langs Pisan-bjergene, men stadig inden for San Giuliano Terme-kommunen, findes adskillige gamle villaer bygget mellem det femtende og det nittende århundrede af velhavende  familier fra Pisa og Firenze, der foretrak området som en sommeren på grund af sit milde klima og uspolerede natur. Villaerne Corliano, Roncioni, Molina og Rigoli er de mest imponerendeslående, ikke mindst på grund af deres haver.

naturpark

Parco Naturale Migliarino San Rossore Massaciuccoli

Området rundt om San Giuliano Terme
Et af Toscanas vigtigste naturreservater: naturparkene Migliarino San Rossore Massaciuccoli ligger i San Giuliano Terme-området Denne park blev oprettet med det formål at passe på økosystemet i Pisa-Lucca-kysten. Faktisk består den af ​​14 forskellige naturreservater og ikke mindre end 33 naturstier, der passer både til vandrere og cyklister. Vand er det fremtrædende element med moser, søer, kanaler, den berømte Massaciuccoli-sø og selvfølgelig Arno og Serchio.

En af reservatets mange attrasktioner er stranden i Marina di Vecchiano, den smukke sandstrimmel, der løber omkring fire kilometer fra Serchio-mundingen til Torre del Lago Puccini. Stranden har et badested med forskellige faciliteter, alt sammen smagfuldt integreret med det omkringliggende grønne område

I Ripafratta, et grænseland, der gennem århundrede har givet anledning til stridigheder mellem Lucca og Pisa, ligger fæstningen San Paolino, der dateres tilbage til 970.  Fra byen starter en ræk.ke vandreruter. Der er også cykelruter - bl.a. "Puccini"-ruten, der fører til Lucca; alternativt kan man  ruten, der følger den imponerende Medici-bygget akvadukt, bygget af Medicierne, den adelige slægt der med udgangspunkt i Firenze styrede store dele at Toscana i Middelalderen..

 San Giuliano Terme ligger i provinsen Pisa, inden for rækkevidde af Pisa, Volterra, Firenze, Chianti-bakkerne og den dejlige by Lucca samt Toscanas kyst.

 

 

 

HVOR LIGGER SAN GIUILANO TERME?

 

 

 

 

LÆS MERE OM...

  

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL SAN GIULIANO TERME?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Pisa. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Lufthavn i Pisa
Der er en lufthavn i Pisa. Men man kan også flyve til lufthavnen i Firenze

Læs mere om fly til Toscana

 

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom her

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via dette link kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Retur til forsiden af Pisa