Monte San Savino Toscana ferie | Book feriebolig her
San Sanvino i Toscana i Italien

MONTE SAN SAVINO

Autentisk og charmerende middelalderby i Toscana

 

 

Der er ikke særligt mange turister, der besøger Monte San Savino, og det er egentlig en skam, da det er en smuk by – fjernt fra masseturismen. Den ligger med sine ca 8.700 indbyggere på en bakketop i den vestlige del af Chania-dalen,  Valdichania Det er en  landsby med en meget lang historie, hvor forskellige spor af den etruskiske civilisation er fundet.

I løbet af århundrederne var byens skæbne uløseligt forbundet med de politiske kampe mellem tilhængerne af sammenstødene mellem den tysk-romerske kejser  og paven, der fandt sted i 1300- og 1400 tallet. Disse stridigheder var et godt eksempel på de utallige kampe og slag, der udspandt sig mellem de forskellige politiske og religiøse fraktioner, der kæmpede om magten i Toscana i Middelalderen. Og i langt de fleste tilfælde endte de med, at bystaten Firenze satte sig tungt på magten. Det var også tilfældet med San Savino. Byen spillede i den periode en forholdsvis stor rolle såvel politisk, social og kulturelt.

Det er ikke tilfældet i dag, hvor det er en stille by. Men man kan stadig se spor fra byens storhedstid. Når man går rundt i gaderne.

Tæt ved San Savino finder man den mindre landsby, Marciana della Chiana. I landsbyen ligger der en gammel borg eller fæstning fra middelalderen, der er meget velbevaret  - og dermed bestemt er et besøg værd. Den er et oplagt mål for en tur ud fra en af vores ferieboliger i området, og når man er på en kør selv ferie til Italien

Hvor ligger Monte San Savino?

 

 

 

LÆS MERE OM...

 

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA

REJSETEMAER OG INSPIRATION

 

 

 

HVORDAN KOMMER VI TIL SAN SAVINO?

 

Der er mange måder at komme til provinsen Arezzo. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

Transport og trafik
- Transport til Italien
- Kør selv ferie til Italien
- Turen ned gennem Europa
- Bilist i Italien
- Leje af bil
- Færdselsregler

 

Ingen lufthavn i Arezzo
Der er ingen international lufthavn i Arezzo. Man kan i stedet flyve til lufthavnene i Pisa eller Firenze

- Fly til Italien

Tansport rund

t i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere om billeje

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Du kan  her finde  oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 

 

 

VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er vores mål at give vores kunder muligheden for at udleve drømmen om Toscana. Derfor har vi nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor mange forskellige typer af boliger, såom 

Agriturismo
private villaer med egen pool
Luksus boliger
vingårde
Ferieboliger med valgfri ankomstdato
Luksus
Ferieboliger med Air-con
Ferieboliger med egen restaurant
Ferieboliger hvor kæledyr er velkomne
Pensionat / B&B.

 

 

 

PRAKTISK INFO

 

Info om Italien
- Værd at vide
- Info  om Italien

Forsikringer
- Forsikringer

Brug af Internettet på ferier
- Brug af internettet

 

Tilbage til forsiden af Arezzo.