COVID-19 & SOMMEREN 2022 | book hos Toscana Vacanze her
COVID-19 garanti i 2022

COVID-19 & SOMMEREN 2022

Book trygt din ferie nu

COVID 19 og sommerferien 2022

Overvejer du at tage til Italien på sommerferie i 2022, men er lidt utryg ved at booke nu på grund af risikoen for en eventuel 4. eller 5.bølge af Corona næste sommer? Og hvis det skulle ske – hvad så med de penge, du har betalt for ferieboligen?

Hvis det er en bekymring, er jeg glad for at kunne meddele dig, at du kan tage det helt roligt!

Du kan trygt booke din ferie nu uden risiko for at miste dine penge, hvis Italien bliver lukket ned på grund af Corona i sommeren 2022

Afbestillingsforsikring og Corona-dækning

Hvis du har en afbestillingsforsikring kan du få alle dine penge for den bookede feriebolig retur, såfremt Udenrigsministeriets rejsevejledning for Italien bliver rød eller orange i sommeren 2022.

Det er dog en forudsætning, at Udenrigsministeriet ikke fraråder indrejse (rød eller orange) til din destination, på det tidspunkt du køber/booker ferieboligen - og at du har tegnet afbestillingsforsikringen i forbindelse med bookingen.

Jeg har ringet rundt (tirsdag d. 26.oktober 2021) til de store danske forsikringsselskaber, og de bekræftede alle at reglerne for deres afbestillingsforsikring er som beskrevet ovenfor. 

Mit råd til dig

Hvis du ikke allerede har en rejseforsikring inkl. en afbestillingsforsikring så vil jeg i forlængelse af ovenstående opfordre dig til at få en sådan – og tjekke at denne forsikring også dækker ved COVID-19.

Du kan tegne en rejseforsikring hos dit nuværende forsikringsselskab.

Der findes også forsikringsselskaber, der har specialiseret sig i rejseforsikringer.

 

Gouda Rejseforsikring

Toscana Vancanze samarbejder med Gouda, der er en af de førende aktører på dette marked gennem mange år.

Valget er faldet på Gouda, da deres afbestillingsforsikring også dækker ifm. COVID-19 for rejser med afrejsedato fra 1.juni til og med 31.december 2022.

Derfor er du rigtig godt dækket, hvis du tegner en forsikring hos Gouda ift. ferien i Toscana – eller andre land.

 

 

Toscana Vacanze rolle og ansvar

  • Toscana Vacanze står alene som formidler af kontakten mellem forsikringstageren og Gouda
  • Toscana Vacanze har ingen faglig kompetence inden for forsikringsydelser - og hverken kan eller må derfor yde rådgivning i forbindelse med forsikringer
  • De økonomiske og juridiske konsekvenser af en eventuel aftale indgået mellem forsikringstager og Gouda er udelukkende en sag mellem disse parter. 
  • Betaling af forsikringen og al videre kommunikation herunder anmeldelse af krav og eventuelle klager foregår direkte mellem forsikringstager og Gouda
  • Toscana Vacanze modtager en provision fra Gouda for at formidle kontakten.
  • Hvis der måtte være forskel mellem informationerne på denne side og Goudas betingelser, er det ALTID Goudas betingelser, der er gældende.
  • Kunderne opfordres derfor til altid at læse betingelserne på Goudas hjemmeside, før de tegner en forsikring
  • Toscana Vacanze påtager sig ikke noget ansvar for eventuelle fejl på denne side

 

 

 

 

 

DRØMMEN OM TOSCANA - FORSLAG TIL FERIER OG ATTRAKTIONER

 

 

 

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

 

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål - eller gerne vil have hjælp til at finde lige præcis den bolig der passer til dig og den eller dem du skal rejse sammen med.

Jeg har besøgt alle ferieboligerne og kender alle ejerne. Jeg har desuden kørt Toscana tyndt og besøgt rigtig mange af de spændende og smukke områder i regionen.

Den viden jeg har, deler jeg meget gerne med dig 

Du kan kontakte mig enten per telefon eller mail på

tlf: 2060 8282

Mail: info@toscana-vacanze.dk

 Jeg glæder mig til at høre fra dig

portræt

Tilbage til forsiden. Klik her