Feriehuse i Toscana, Italien 2023 | Book din ferie her
Gadebillede fra Pienza

FERIEHUSE I TOSCANA

Gør din feriedrøm til virkelighed

Du sidder på en gammel bymur med en velsmagende gelato i hånden. Solen varmer dine skuldre og ben og bader det smukke landskab foran dig i det skønneste lys. Fra byens torv kan du høre glade, summende feriestemmer, og om lidt går turen hjem til feriehuset igennem de hyggelige, snørklede gader. Du kunne ikke have valgt en bedre feriedestination end Toscana.

Find det perfekte feriehus i Toscana – tag et kig på mulighederne her nedenfor

Her på siden finder du mere end 600 ferieboliger til leje i Toscana

Mit speciale hos Toscana Vacanze er – som navnet også antyder – netop området Toscana. Du kan her på siden finde over 500 forskellige feriehuse til leje i Toscana, og jeg har personligt besøgt samtlige af mine samarbejdspartnere. Det vil sige, at jeg ved, hvad hvert eneste feriehus i Toscana her på siden har at byde på.

Du kan finde mange forskellige typer feriehuse til leje i Toscana, og de findes i vidt forskellige størrelser. Uanset hvor mange I skal afsted, og hvilken type ferie I ønsker at komme på, kan I således leje det rette feriehus i Toscana igennem Toscana Vacanze.  

5 trækplastre ved Toscana i idylliske Italien
Toscana har ufatteligt meget forskelligt at byde på. Blandt andet kan du drage til Toscana for:

  1. Den udsøgte mad og de verdensberømte vine
  2. De smukke landskaber og skønne strande
  3. Middelalderlandsbyerne og historien
  4. Den fantastiske arkitektur, der findes overalt i området
  5. De mange kulturelle oplevelser.

Uanset om du rejser med din familie eller med en gruppe venner, er Toscana et godt valg. Der er oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne. Der er plads til både afslapning i solen, fordybelse i historien, kultur og arkitektur samt sjov og leg.

Toscana er ganske enkelt den perfekte feriedestination.

Lej et feriehus i Toscana i det område, der giver bedst mening for dig
Når du skal leje et feriehus i Toscana, kan du vælge imellem mange forskellige områder. Toscanaregionen er cirka halvt så stor som Danmark, så selvom du har indskrænket din søgning til kun at gælde feriehuse i Toscana, er der fortsat stor forskel på, om du vælger et hus i for eksempel den nordlige eller den sydlige del. Dette kan blandt andet ses på naturen.

Du kan nemt filtrere din søgning her på siden, så du kun får vist feriehuse til leje i Toscana i ét særligt område. Ved du eksempelvis, at du gerne vil til Pisa, Siena eller Grosseto, kan du vælge kun at få vist feriehuse netop der. På den måde bliver det endnu nemmere for dig at finde det rette feriehus i Toscana.

I Grosetto finder du, i min optik, nogle af de mest fantastiske badestrande i hele Toscana. Derudover vil du her kunne opleve imponerende, rå natur, der ligger temmelig langt fra de bølgende bakkelandskaber, du sandsynligvis forbinder med Toscana.

I Pisa kan du naturligvis ikke komme uden om det famøse skæve tårn. Byen – og området heromkring – har imidlertid også meget andet at byde på. For eksempel er der en lang række hyggelige spisesteder og skønne småbutikker i Pisa.

Drager du til Siena, vil du blive mødt af bløde bakker så langt, øjet rækker. Hist og pist skyder vingårde op, og her bliver der produceret nogle af de mest velsmagende dråber i hele verden. Ønsker du at dykke ned i den toscanske vinkultur, er det oplagt at leje et feriehus i Toscana i netop Siena.

Toscana Vacanze: Leje af feriehuse i Toscana gjort nemt
Ud over at du kan filtrere din søgning efter forskellige områder i Toscana, kan du også vælge ud fra forskellige særlige krav. Ønsker du for eksempel at finde feriehuse til leje i Toscana med egen pool? Så kan du afkrydse dette søgekriterie. Vil du gerne finde et feriehus i Toscana med aircondition? Så filtrer efter dette.

Kort sagt er mit mål at gøre det nemt og bekvemt for dig at finde de mest ideelle feriehuse til leje i Toscana. Netop derfor kan du filtrere din søgning ud fra en lang række forskellige krav og ønsker.

Du kan være sikker på, at ethvert feriehus i Toscana lejet igennem Toscana Vacanze er værd at besøge. Jeg har nemlig et dybdegående kendskab til både mine samarbejdspartnere og de forskellige byer og områder i Toscana. Det er din garanti for, at du finder det helt perfekte feriehus i Toscana her på siden. Har du brug for yderligere information eller hjælp, deler jeg naturligvis hellere end gerne ud af min ekspertise.

Læs mere om andre typer af ferieboliger i Toscana her

Link tll forsiden

 

HVORDAN KOMMER VI TIL ITALIEN OG TOSCANA?

Der er mange måder at komme til Italien. Man flyve, køre med tog - eller tage bilen. Du kan læse mere herom via disse link:

 

Transport og trafik

Fly til Firenze
Læs om lufthavnen i Firenze

Fly til Pisa
Læs om lufthavnen i Pisa

Tansport rundt i provinsen
Der er ingen tvivl om, at det nemmeste, hurtigst og mest bekvemt at komme rundt i provinsen, hvis man kører i bil. Hvis du flyver derned, kan du leje en bil i lufthavnen. Læs mere herom Billeje i Italien

Der er dog også mulighed for at komme rundt med offentlig transport. Via linket nedenfor kan du finde oplysninger om køreplaner og priser for tog og bus.

 

 VALG AF FERIEBOLIG

 

Lige siden grundlæggelse af Toscana Vacanze tilbage i 1999 har fokus været at finde gode, autentiske ferieboliger til vores gæster.  

Mit løfte til dig som kunde er derfor: ”Jeg lejer kun ferieboliger ud, jeg selv har lyst til at holde ferie i…!”

Drømmen om Toscana
Det er mit mål at give mine kunder muligheden for at udleve drømmen om en god ferie i Toscana, Italien. Derfor har jeg nogle meget forskellige huse i det autentiske Toscana, hvor man for alvor for chancen for at realisere drømmen om en Italiensk ferie – hvad enten man tager afsted som et par, en familie med små eller store børn, en større gruppe eller man som bedsteforældre gerne vil invitere børn og børnebørn med på en tur. Der er mulighed for både naturferie med bjergvandring, badeferie med egen pool, madlavningskurser hos Italienske mamas, trøffelkurser og vinsmagning, osv, osv.

Her på hjemmesiden kan du derfor se mange forskellige typer af ferieboliger i Toscana, Italien, såsom 

 

 

INFO OM ITALIEN

 

Forsikringer

Brug af Internettet på ferier