Ferie i Italien Toscana | Find og book din fereibolig her

Ferie i Toscana

Planlæg den perfekte tur

Toscana har utrolig meget forskelligt at byde på, hvorfor det også er et særdeles godt rejsemål for både vennegrupper, familier og kærestepar. Du kan blandt andet dykke ned i kunst, historie, arkitektur, natur og gastronomi i regionen. Derudover er der i sommerhalvåret mange soltimer i Toscana, og vil I på en rigtig daseferie med masser af afslapning på stranden eller ved poolen, er dette derfor ligeledes et godt rejsemål.

Jeg har selv været i Toscana rigtig, rigtig mange gange, og jeg er ganske enkelt svært begejstret for den smukke italienske region. Min personlige erfaring gør det muligt for mig at give dig masser af gode råd, tips og tricks til din ferie, og har du brug for hjælp til at planlægge din ferie til Toscana, må du derfor heller ikke tøve med at kontakte mig.

Her får du en guide til, hvordan du planlægger din ferie i Toscana, Italien.

Find ud af, hvordan I skal komme til Toscana
Først og fremmest skal du og dit selskab tage stilling til, hvordan I vil komme til Toscana. Mange vælger at køre, men det er også muligt at tage på ferie i Toscana med fly eller tog.

Skal I være afsted i længere tid, kan det give god mening at køre til Toscana. På den måde er der god plads til tasker og kufferter, og rejsen kommer til at foregå på jeres præmisser. For eksempel har I mulighed for at holde pauser undervejs på rejsen, som det passer jer. Skal I på ferie i Toscana med børn, er dette i høj grad en fordel.

Har I færre feriedage at gøre godt med, er det sandsynligvis værd at overveje at flyve i stedet. På den måde får I flest mulige feriedage i Toscana frem for at bruge dem på transporten. Skal I flyve, er I naturligvis noget mere bundet af faste tidspunkter, end I er, hvis I kører selv. Desuden er der begrænsninger på bagagen, og I skal typisk være tidligt ude for at få billige billetter. Det er værd at have in mente ved denne transportløsning.

En sidste populær mulighed er at tage toget til Toscana. En togrejse er afslappende og hyggelig, og I får mulighed for at betragte de skønne landskaber, I kommer igennem på vejen ned over Europa.

Find den mest ideelle feriebolig igennem Toscana Vacanze
Når transporten er på plads, kan du begynde at lede efter den helt perfekte feriebolig, som får feriedrømmen til at gå i opfyldelse.

Her hos Toscana Vacanze kan du leje et væld af fantastiske ferieboliger i Toscana. Jeg har specialiseret mig i netop dette, og jeg har et gennemgribende kendskab til alle de ferieboliger, du finder her på siden – og til Toscana-regionen. Jeg har personligt besøgt samtlige af de ferieboliger, jeg udlejer, og jeg lover dig, at du ganske roligt kan afholde din næste ferie i en af disse lejeboliger.

Formålet med siden her er at gøre det nemt for dig at finde en bolig, der møder både dine krav, behov og ønsker for din ferie. Derfor kan du også filtrere din søgning efter mange forskellige kriterier, hvorved du kun vil blive præsenteret for ferieboliger, der faktisk er relevante for dig at kigge nærmere på. Der er for eksempel forskel på, om du skal på ferie i Toscana med børn, eller om du vil på en romantisk ferie i Toscana, når det kommer til ferieboligen.

Du kan finde mange forskellige typer boliger her på siden, og de findes naturligvis i forskellige størrelser. Uanset hvor mange I er, og hvad der gør netop jeres ferie helt perfekt, kan du således leje en bolig igennem Toscana Vacanze, som brillerer på alle punkter.

Vil du på ferie i Toscana med hund, kan du filtrere efter boliger, der tillader firbenede venner. Ligeledes kan filtrere efter boliger med alt lige fra aircondition til restaurant på stedet. Kort sagt kan du finde en bolig for enhver smag her på siden.

Hvad skal I lave på jeres ferie i Italien?
Når det praktiske er på plads, kan I begynde at planlægge, hvad I skal bruge jeres feriedage på. Dette afhænger naturligvis af jeres præferencer og interesser, og derudover afhænger det af, hvilken årstid I vælger at rejse på. Tager I for eksempel afsted henover vinteren, er det oplagt at benytte de gode skisportsmuligheder, der er i Toscana. Drager I derimod på ferie i højsommeren, kommer I sandsynligvis til at bruge mange timer ved poolen eller stranden for at holde varmen på afstand.

Der er mange smukke naturområder i Toscana, og vil I ud at vandre, er der derfor også gode muligheder for at komme dét. Er I mere til storbyferie, er der naturligvis også en række større italienske byer, der byder på shopping, museer og natteliv.

Har du blot en smule interesse for middelalderen og renæssancen, er Toscana desuden et rent slaraffenland for dig. Regionen oser af historie og charme, og mange steder kan du nærmest opleve at komme på en tidsrejse flere hundrede år tilbage i tiden. Blandt andet finder du masser af middelalderarkitektur og -kunst nærmest overalt i regionen.

Kontakt mig, hvis du har brug for hjælp til at planlægge din ferie i Toscana, Italien 
Der er stort set uanede muligheder, når det kommer til aktiviteter i Toscana. Regionen byder på noget for alle uanset interesser og alder. Om du skal på ferie i Toscana med børn, eller du og din partner vil på en romantisk ferie i Toscana, bliver det næppe et problem at få tiden til at gå.

Har du brug for hjælp til at planlægge rejsen? Vil du for eksempel gerne vide, hvornår det giver bedst mening for netop dig at rejse, eller hvor i Toscana du skal lade turen gå hen? Så kontakt mig endelig. Jeg deler hellere end gerne ud af min viden om den smukke region, og jeg hjælper naturligvis også meget gerne med at finde frem til den perfekte feriebolig.

Ellers er der blot tilbage at sige god tur!

 

Link tll forsiden